Alatskivi COOP

The new shop building in Peipsiääre Rural Municipality, Tartu County, is a rectangular building with a flat roof and a parapet. The shop is divided into three zones: visitors, storage rooms, staff and mechanical rooms. On the ground floor, there is a pharmacy for the customers, the sales area of the shop and a bottle recycling station with a separate entrance from the car park. The staff movement takes place on the ground floor loading area, storage rooms, office and non-workrooms. The mechanical rooms are on the second floor. The exterior walls of the building are made of sandwich panels on metal posts. There is an asphalt car park with 29 parking spaces, including one disabled space. In addition, the car park has two parking spaces for buses, three spaces for scooters/motorcycles and 15 spaces for bicycles.

Enclosed net area: 1286.6 m²
Architect: Arhitektuuriklubi OÜ
Construction period: February 2020 – August 2020

Comments are closed.