Rida- ja korterelamu Tiskres

Kinnistu paikneb Hansu tn 1//3, Haabersti linnaosas, Tallinnas, Harjumaal Tiskre asumis tiheasutusega alal merevahetusläheduses. Kinnistule projekteeritakse 2 hoonet. Kinnistu põhjaküljele on ette nähtud kahekorruseline ridaelamu aadressiga Hansu tn 3, lõunaküljele-kolmekorruseline korterelamu aadressiga Hansu tn 1.

DelMar Residence rida- ja korterelamubokse iseloomustab silmapaistev arhitektuur ning põhjamaade disain. Hoonete elukorruste plaanilahendus on selline, et igal ridaelamul ja korteril oleksid aknad mitmesse külge. Selliselt tagatakse kõigile ridaelamutele ja korteritele piisav ja normidekohane otsene päikesevalgus. Mõlemad hooned on B-energiaklassiga – kaasaegne keskkütte süsteem, soojustagastusega ventilatsiooni agregaat ning soojapidavad konstruktsioonid tagavad elamutele madalad energiakulutused.

Kortermaja on 3-korruseline 6-korteriga privaatne elamu. Kortereid on kahe-, kolme- ja neljatoalised. Funktsionaalsus, moderne disain, kvaliteetsed materjalid, maast laeni aknad, rõdu, merevaade, suured panipaigad ning jalgratta hoiuruum. Penthouse korteritel on katuse terrassid. Esimese korruse korteritel on projekteeritud terrass. Igal teise ja kolmanda korruse korteril on olemas rõdu. Maja trepikoda avaneb kesksesse sisehoovi.

Ridaelamud on kahekorruselised ja kokku on neid 9 boksi. Ridaelamu boksid on planeeringult sarnased, vaid igal boksil on olemas oma eripära. Esimesel korrusel on köök, avar elutuba, suur sauna puhkeruum. Teisele korrusele on kavandatud lisaks 3 või 4 magamistubadele ka ruumikas vannituba ning garderoob. Õues on igal boksil oma avar terrass, 2 parkimiskohta, väike aed ning ühine ala. Terrassi katteks kasutatakse pruuni tooniga sügavimmutatud terrassilauda.

Mõlema hoone arhitektuurne keel on kaasaegne. Tumehall fassaad on rikastatud valgete eenduvate osadega, mis annavad mõnusa kontrasti. Hoonete sisemine struktuur on projekteeritud vastavalt tellija ruumiprogrammile ja hoone orientatsioonile kinnistul.

Netopind: Hansu tn 1 korterelamu 537,6 m2, Hansu tn 3 ridaelamu 1516,2 m2
Arhitekt: AB Standup OÜ
Tööde teostamise aeg: november 2020 – november 2021
Rohkem infot müügi ja asukoha kohta: https://delmar.ee/

Comments are closed.