Alatskivi COOP

Tartu maakonda, Peipsiääre valda, Alatskivi alevikku ehitatud uus kauplushoone on ristkülikukujuline lamekatuse ja parapetiga ehitis. Kauplus jaguneb kolmeks tsooniks: külastajad, laod ja personaliruumid ning tehnoruumid. Esimesel korrusel asuvad külastajatele mõeldud apteek, kaupluse müügisaal ja taara vastuvõturuum, millel on eraldi sissepääs parklast. Kaupluse personali liikumine toimub esimese korruse laadimisalal, laoruumides, kontoris ja olmeruumides. Teisel korrusel asuvad tehnilised ruumid. Hoone välisseinad on Sandwich-paneelidest metall-postidel. Autodele on parkimiseks 29-kohaline asfaltkattega parkla, sh üks invaparkimiskoht. Lisaks on parklas ette nähtud 2 liinibussi parkimiskohta, 3 rolleri-/mootorrattakohta, jalgratastele 15 kohta.

Suletud netopind: 1286,6 m²
Projekteerija: Arhitektuuriklubi OÜ
Tööde teostamise aeg: veebruar 2020 – august 2020

Comments are closed.