KFC restoran, Tartus

Lõunakeskuse territooriumil (Ringtee 73, Tartu) endise Handymanni üüripind muudetakse KFC restoraniks. Kiirtoidurestoran Kentucky Fried Chicken avab Tartus Drive-thruga 24 tundi ööpäevas avatud söögikoha, mis on ehitatud maailmas tuntud restorane omava KFC keti juhendite järgi. Tegemist on väikesemahulise rekonstrueerimisega, mille endine kaubanduspind uue rentniku puhul ehitatatakse osaliselt ümber toidukohaks. Eesmärgiks on säilitada ja korrastada olemasoleva hoone fassaadilahendus ja teostada vajalikud sisemised ümberehitused. Rendipind jagatakse sisult kaheks, millest üks osa on klientidele möeldud söögisaal ja teine osa neid teenindav köök. Väikses mahus ehitatakse uusi teid.

Suletud netopind: 289 m²
Projekteerija: AB Peil OÜ
Tööde teostamise aeg: juuni 2020 – august 2020

Comments are closed.