Mustvee E-Ehituskeskus

Mustvee linna rajatav kauplusehoone on valdavalt ühekorruseline ja projekteeritud kahe, omavahel ühendatud viilkatusega mahust. Tegemist on liimpuitkarkassil hoonega, mille välisseinaks ja katuseks on SW PIR paneel. Fassaadi katab valtsplekk, osaliselt ka kihtplastik, puitribid ning puitkilbid. Kaupluse müügisaal on jagatud visuaalselt kaheks osaks. Müügisaali osad on ühendatud madalama ruumiga, kus paiknevad sissepääs, kassad ning infolett. Müügisaalist on tagatud otsepääs ehitusmaterjalide külma lattu. Töötajatele on projekteeritud eraldi sissepääs kaupluse põhjaküljelt. Olmeruumide plokki on ettenähtud juhataja kabinet, puhkeruum ning eraldi riietus- ja pesuruumid nii meestele kui naistele. Lisaks on projekteeritud koristusvahendite ruum. Tehnoruumid on projekteeritud teisele korrusele.

Netopind: 1 412,2 m2
Arhitekt: AB Studio-3
Tööde teostamise aeg: juuli 2019 – jaanuar 2020

Comments are closed.