Linnupargi arendus Tartus

Planeering näeb ette kokku 11 hoonestusala ning esimese 35 korteriga hoonestusala ehitamine algas käesoleva aasta juulikuus. Kokku on planeeritud luua uus elurajoon ligikaudu 300 korteriga. Teise hoonestusala ehitus algab oktoobris 2019. Linnupargi korterite planeeringud on hoolikalt läbi mõeldud arvestades eelkõige optimaalset ruumikasutust ning mugavust. Hoonete energiatõhusus on klass B. Kõrged laed ja maast laeni aknad loovad ideaalsed valgustingimused kõikidele korteritele igas ilmakaares. Kõikidel Linnupargi kodudel on rõdud, ridamaja esimestel korrustel õhtupäikese poolsed terrassialad koos istutuskastidega. Ruudukujulise põhiplaani ja lamekatusega 6-kordses tornmajas kortermajas on kokku 20 korterit. Hoone keskmes asub trepikoda ja lift. Tornmaja korteritel asuvad panipaigad esimesel korrusel. Ridamaja põhimaht on kahekorruseline, korteritel on kas korterisisene või -väline panipaik. Mugav parkimine korterelamu ees, lisaks jalgrattahoiumaja, ühine grilliala ning mänguväljak.

Netopind: tornmaja 1 302,1 m², ridamaja 934,8 m²
Arhitekt: Apex AB arhitektid
Tööde teostamise aeg: juuli 2019 – kevad 2020

Rohkem infot müügi ja asukoha kohta: https://linnupargi.ee/

Comments are closed.