L’Embitu 4* Superior

Tallinna kesklinnas Lembitu 10/12 kinnistul paiknevad endine haiglahoone ja 1973.aastal valminud büroohoone rekonstrueeritakse ja lainedatakse 33% ulatuses. Hoone arhitektuur ühendab endas väärikust ja tagasihoidlikust. Hoone on U-tähe kujulise vormiga, moodustades tasakaalustatud terviku, fassaadides domineerib klaas, mis annab hoonele kergust ja õhulisust. Hoonesse on kavandatud 103 hotellituba, lobby baar, restoran ja konverentsikeskus ca 150-le inimesele, spa keskus ning teenindavad ruumid. Sissepääs on hästi nähtav tänava poolt tänades arhitektuurset väljaastet varikatusega. Hotelli fuajee on avar, kõrge laega. Fuajeest on pääs sisehoovi, kus paikneb aed – rahulik oaas linna südames. Konverentsikeskus ja restoran on kavandatud hoone viimasele korrusele atraktiivse vaatega pargile. Hotell on varustatud nelja liftiga, kõik reisijateliftid on erivajadustega inimestele sobivad.

Ehitusaeg: veebruar 2019 – kevad 2020
Arhitekt: KOKO arhitektid OÜ
Suletud netopind: 6 508 m²

Comments are closed.