Tartu Erakooli LõunaTERA ehitus

Olemasolev Astri Köögi tootmishoone rekonstrueeritakse Lõuna Tera koolihooneks, ehitus ühes etapis. Ehitatakse ringi praegune 1-2 korruseline tootmishoone ja sellest lõunas koolimaja uus korpus. Tegemist on põhiosas 1-korruselise hoonega, mis on plaanis T-kujuline. Olemasolev Astri Köögi tootmishoone rekonstrueeritakse Lõuna Tera koolihooneks, ehitus ühes etapis. Ehitatakse ringi praegune 1-2 korruseline tootmishoone ja sellest lõunas koolimaja uus korpus. Tegemist on põhiosas 1-korruselise hoonega, mis on plaanis T-kujuline. Hoone on selge modernistliku käsitlusega: valged tsementkiudplaadi pinnad, puitribid ja laudis, suured/ kõrged klasside aknapinnad, eenduvad puitribidega kaetud verandamahud ja peaaegu kogu perimeetrit ümbritsev laudisterrass varikatusega. Koolis hakkavad asuma klassid 1.- 6. (kokku 12 klassikomplekti; kokku kuni 288 õpilast) ja 3 rühmaga lasteaed (kokku kuni 60 lasteaia-vanust last). Koolis on samaaegselt kuni 30 õpetajat/ personali.

Netopind: 3080,6 m²
Arhitekt: Arhitektibüroo Peil OÜ
Tööde teostamise aeg: september 2018 – august 2019

Comments are closed.