Astri Ärihoone ehitus

Tartusse Lõunakeskuse juurde ehitati uus OÜ Astri Köök ärihoone, kus on firma büroo, toodete müügiruumid, sellele vajalikud laoruumid ja kulinaaria-kondiitritoodete väiksemahuline tootmine. Arhitektuurilahenduselt on põhiosas 1-korruseline hoone, mis on plaanis ruudukujuline. Hoone lääne ja lõunaosa on osaliselt kahekorruselised. Hoone on selge modernistliku käsitlusega: hõbehallid teraspaneel-pinnad, nurgaosas klaassein, tänavapoolsed seinad kaetud puitribidega, mille tänavapoolse seina sees on ASTRI KÖÖK väljalõige, mis on öisel ajal valgustatud. Hoone klientide ja kontori sissepääs on läänefassaadis, majanduspääs ja varustuse estakaad hoonest lõunas.

Netopind: 1143,2 m²
Arhitekt: Arhitektuuribüroo Peil OÜ
Tööde teostamise aeg: august 2018 – veebruar 2019

Comments are closed.