Puumerkki büroo -ja laohoone

Büroo ja laohoone asub Pihlapuu tn 1, Õssu küla, Kambja vald, Tartu maakond. Põhiplaanilt ja mahult risküliku kujuline gabariitmõõtudega 67,66x 22,66 m. Hoone on büroo osas 2-korruseline ja lao osas 1- korruseline. Hoones 1-korruselises osas paikneb suur ladu koos tehniliste ruumide ja tehnilise rõduga. 2-korruselises mahus paikneb esimesel korrusel müügisaal koos abiruumide ja kontoriga ning teisel korrusel kontori ruumid. Kahte korrust ühendab evakuatsioonitrepikoda. Peasissepääsu kroonib klaasfassaad ja kirsipunane varikatus. Büroo mahus domineerivad suuremad alumiiniumtooni alumiiniumprofiilidest klaaspinnad, mida raamivad tumehallid Sandwich-paneelidest seinad. Tumehall Sandwich-paneel jätkub lao osas, mille silmadeks on alumiiniumhallid tõstuksed ja lintakende rivi. Põhikonstruktsioon: madalvundament, teraskarkass, lamekatus profiilplekil, soojustusega 280 mm, kaetud 2xSBSga, kahekordne osa monteeritav raudbetoon õõnespaneelid. Välisseinad raudbetoon soklipaneelid, Sandwich-paneelid.

Netopind: 2000,3 m²
Ehitusaeg: märts 2018 – august 2018
Arhitekt: Sirkel ja Mall OÜ

Comments are closed.