Lange motokeskus

Lange Motokeskuse kompleksi ehitati kardikeskuse hoone, mis jaotub mõtteliselt kaheks osaks. Lõunapoolne on klientidele mõeldud osaliselt kahe korruseline ning terrassiga võistluste ja treeningute jälgimiseks. Avaliku osa peasissepääs on suunatud motokeskuse parkla poole. Lõunapoole avaneb klaasfassaad raja poole, et oleks võimalik siseruumidest kardisõitu jälgida. Hoone põhjapoolse osa võtab enda alla garaaž-töökoda, kus hoitakse ning hooldatakse karte, abiruumid varustuse ja materjalide hoidmiseks, riietus- ja pesemisruumid ning saun külalistele. Hoone üks visuaalseid tunnuseid on erinevatel kõrgustel ja nurkade all viilkatused. Katused jooksevad seinadest pikalt üle ning toetuvad kaldustele liimpuitpostidele.

Netopind: 400 m²
Ehitusperiood: juuni – nov 2017
Projekteerija: TEMPT OÜ, arhitekt Ditmar Martinson

Comments are closed.