Äri- ja laohoone, Peterburi tee 47, Tallinnas

Äri- ja laohoone asub Tallinnas Lasnamäe linnaosas Peterburi tee ääres Väike-Paala ja Suur-Paala tn vahelisel alal Peterburi tee 47 kinnistul, koosneb kolmest plokist. Esinduslikum büroo- ja äriruumidega plokk on esifassaadiga Peterburi tee poole. Hoone esifront on jagatud vertikaalselt osadeks, osaliselt eenduvana teise korruse tasapinnast, siduvaks elemendiks on klaasfassaadi osad. Tootmisega seotud hooneplokid on risti Peterburi teega ning suletud vaatega tänavalt, ühe- ja kahekorruselised. Äriruumide plokk on kolme- ja neljakorruseline. Töötajatele ja külastajatele on sissepääsud äri- ja bürooplokki hoone Peterburi tee poolselt küljelt. Suur-Paala tn poolsesse hoones asuvad peamiselt teenindamisega ja teenuse osutamisega. Välja on ehitatud parkla ja haljasalad, trassid. Põhikonstruktsioon: madalvundament, r/b karkass, õõnespaneelidest vahe- ja katuslaed, osaliselt terastaladel lagi, välisseinad monteeritavatest r/b elementidest, osaliselt SW. Lamekatus PVC-kattega.

Netopind: 14 700 m²
Ehitusaeg: juuni 2017 – juuli 2018
Arhitekt: Arhitekt Tarbe OÜ

Comments are closed.