Jõhvi Riigigümnaasium

Riigi Kinnisvara AS-i ja Jõhvi Vallavalitsuse tellimusel rajati Jõhvi, Hariduse tn 5b kinnistule Jõhvi Riigigümnaasiumi hoone. Töö eesmärgiks oli ehitada gümnaasiumihoone, mis vastab tänapäeva gümnaasiumi õppekorralduse nõuetele ja loob esteetiliselt heal tasemel keskkonna, nii hoone siseselt kui väliselt. Koolihoone on monoliitbetoonist karkasshoonena kahe ja osaliselt kolme korruseline. Hoone on ühendatud naabruses oleva koolihoonega galeriiga soklikorruse tasapinnas. Õppehoone on ringikujulise põhiplaaniga, pikkusega 51,9m ja laiusega 51,9m. Koolihoone on kavandatud 540-le õpilasele.

Hoone suletud netopind: 3973,8 m²

Ehitusperiood: jaanuar 2014 – august 2015
Projekteerimise peatöövõtja: Esplan OÜ
Arhitektuurse osa ja ehituskonstruktsioonide projektid: Pikoprojekt OÜ

Koolihoone rajati konsortsiumis Maru Ehitus AS-ga.

Comments are closed.